hits

Opphavet til en ide. [Del 3]

Velkommen tilbake.

Etter å ha skrevet tre noveller i forrige uke med ulik grad av spenning, tenkte jeg at det var på tide å ta en liten pause, la oss kjenne at hjertet roer seg litt ned. I dagens innlegg skriver jeg om opphavet til en av de nye spenningsnovellene på bloggen min, Escape room, hvordan ble den novellen til.

Kreativt miljø gir grobunn til ideer

I sommer fikk jeg praksisplass på et bibliotek ute på Askøy. I forkant av min første dag hadde jeg hatt en samtale med sjefen hvor jeg fortalte henne at jeg hadde noen ferdigheter innenfor filmredigering og slikt. Da jeg kom inn første dagen fikk jeg vite at hun likte at alle som fikk jobb hos henne skulle få lov til og drive med en ting de likte iblant, jeg kom inn på et tidspunkt da vi skulle forberede to arrangementer i løpet av dette året. Escape room, skulle være en del av begge arrangementene og jeg fikk i oppgave og lage filmklipp som skulle gå i bakgrunnen samtidig som det ble spilt av lyder og slikt.

Da jeg var ferdig med innspillingen, gjenstod redigeringen, jeg begynte å lete etter skummel musikk på nettet og hentet fram lydeffekter som skulle skape en viss form for miljø og stemning inne på rommene. Jeg tror jeg fikk det til og det var gøy å leke med alle disse mulighetene. Inspirasjonen begynte å krype frem og snart hadde jeg skrevet om en mystisk herremann som våkner i et mørkt rom til mekaniske stemmer som snakker tullball.


                                                                                                               Bilde:Pixabay

Jeg ble ikke ferdig med første utkastet til den novellen før 14. september, lenge etter at jeg hadde skrevet de første ordene. Nå har jo du lest den første delen i historien og jeg holder på å skrive del 2, mens jeg skriver dette innlegget begynner det og dukke opp nye ideer til nye koder, jeg må jo hevet nivået til neste gang, hvis det lar seg gjøre.


2 Leserinnlegg

julietalivstil

09.10.2017 kl.15:17

Fint innlegg😀

Daniel Olsen

09.10.2017 kl.15:20

julietalivstil: Tusen takk! :D

Skriv et nytt Leserinnlegg

Daniel Olsen

Daniel Olsen

27, Bergen

Jeg heter Daniel Olsen er født i 1990 og har et ønske om å bli forfatter. Denne bloggen er stedet hvor jeg legger ut litt av hvert. Slå deg løs og utforsk min verden og min fantasi! Følg meg på Twitter

Instagram

Kategorier

Arkiv