Sommeren 2017: En Time Lapse

Velkommen tilbake!

Etter at jeg lagde den forrige Time Lapsen fikk jeg gode tilbakemeldinger og et ønske om at jeg skulle publisere flere. Så jeg bestemte meg for jeg skulle lage en til i løpet av sommeren. For de av dere som er interessert så har jeg skrevet litt om hva som skjedde bak kamera, interesserer dette ikke dere så har dere fortsatt muligheten til å se filmen, uansett: Kos dere!

Behinde the scenes

Mens jeg jobbet med dette prosjektet fant jeg ut at jeg skulle prøve å filme istedenfor å ta bilder i håp om at dette skulle gjøre arbeidet lettere for meg. Til begynne med virket det som om at jeg kom til å gå tilbake til den gamle metoden min, men jeg kom til og huske et regnestykke jeg hadde laget i forbindelse med den gamle metoden kontrollere at jeg tok riktig antall bilder.

Et bilde hvert femte sekund blir 12 bilder i minuttet, som blir 120 hvert tiende minutt og 240 på slaget 20 minutter. Da jeg fant ut av dette klarte jeg og fokusere mer på arbeidet, jeg oppdaget fortere om det var noe som var feil i bilderekkene og kunne bare gå tilbake til siste 12 eller 6 gange X minuttet. For eksempel, bilde nummer 36 er på slaget tre minutter i filmen. hvis jeg da kom til tre minutter og 30 sekunder og hadde 43 bilder har jeg tatt to bilder av samme tidskode, ergo gå tilbake til tre minutter og korriger.

Vet ikke om dere skjønte dette, men det var verdt et forsøk.

I neste innlegg skriver jeg mitt skråblikk på debat 2017. 

Ingen Leserinlegg

Skriv et nytt Leserinnlegg

Daniel Olsen

Daniel Olsen

27, Bergen

Jeg heter Daniel Olsen er født i 1990 og har et ønske om å bli forfatter. Denne bloggen er stedet hvor jeg legger ut litt av hvert. Slå deg løs og utforsk min verden og min fantasi! Følg meg på Twitter

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits