hits

Oppdatering for Mål 2017 Del 2

Velkommen tilbake!

Nå som sommeren er over tenkte jeg og fortelle dere hvordan det har gått med mine mål for dette året så langt, dette er en føljetong med to innlegg som dere kan lese HER og HER. Det har vært store endringer i fremdriften jeg hadde tidligere, derfor er det noen av målene som er tilnærmet pinlig uberørt, men jeg kan ikke avsløre alt, noe må jeg jo la dere finne ut selv.  

 
                                                                                                         
Bilde: Pixabay

Skriving.

Jeg har skrevet en god del siden mai blant annet 5 noveller som jeg har publisert på bloggen. Samtidig har jeg startet arbeidet på en novelle jeg har tenkt å sende inn til et magasin. Jeg begynte på novellen jeg skulle sende inn 22.juli og jeg ble ferdig med første utkastet i løpet av den første uken i august. Det første utkastet endte på i overkant 3000 ord og syv sider. langt over grensen på 2500 ord som er satt av det magasinet jeg skal sende inn til.

Men det er ikke bare noveller jeg har skrevet, jeg har også bearbeidet det manuset som jeg skal bli ferdig med kreasjonsfasen før året er omme. På det manuset har jeg skrevet 5 kapitler så langt. Jeg jobber til stadig med flere prosjekter samtidig, så på et annet manus som jeg jobber på har jeg skrevet tre kapitler. Det skal sies at jeg fokuserer på det manuset hvor jeg er lengst. Ikke fordi tingenes tilstand, men fordi at det manuset jeg har skrevet tre kapitler på er en Fantasy historie hvor jeg bygger mitt eget univers fra bunnen av. Det vil ta litt tid og skape en troverdig verden for mine lesere, så dette er ikke det manuset jeg snakker om når jeg sier at jeg skal bli ferdig med kreasjonsfasen i løpet av dette året.


                                                                                                            Bilde: Pixabay

Trening.

Siden jeg skrev det forrige innlegget om mine mål for dette året har jeg trent 11 av 30 dager. I midten av juli så fikk jeg en voldsom knekk av ukjente årsaker, jeg ville ikke sitte meg på sykkelen og trene, jeg ble bare ikke motivert nok til og gjøre det. Dette er hovedårsaken til at jeg ikke har nådd dette målet. Men jeg er jo enda nærmere målet enn hva jeg var sist og det er en god nyhet, i det minste. Når dette er sagt, så er det ikke slik at jeg har lagt på sofaen og drevet dank, nei jeg har vært aktiv på andre måter. Jeg har gått lange turer, skrittelleren min har noen høye tall og vise til på mange dager. Men jeg gir meg ikke på dette målet, for når alt kommer til alt er det en måte og garantert ikke nå målet på. Og det er selvfølgelig og gi opp. Nytt kvartal, nye muligheter, jeg skal klare 30 av 90 dager før dette året er omme, ikke 29, 30 dager!


                                                                                                            Bilde:Privat

Nye mål.

Neste oppdatering kommer fredag 1. desember. Det blir naturligvis det siste innlegget i årets føljetong også. Men siden jeg har nådd noen av mine mål må jeg selvfølgelig oppdatere listen og skrive ned hva jeg skal få til før 1. desember. Men siden jeg har begynt på skole reduserer jeg mine mål for skriving av noveller, skolen kommer jo som tidligere nevnt før bloggen. 

  1. Jeg skal skrive 3 nye noveller. (minst 1 til neste oppdatering)
  2. Fortsette arbeidet med manuset, skrive minst 1 kapittel til neste oppdatering
  3. Treningen skal jeg fortsette på. Minst 30 av 90 dager
  4. Og jeg skal ferdigstille og sende inn novellen jeg har begynt på.

Det var alt jeg ville skrive i dag,

Ønsk meg lykke til både med målene og skolegangen.


#mål #noveller #skriving #trening #kreasjonsfasen #Fantasy #Shealth #desember #treningssykkel #instagram #2017 #manus #fantasy 

4 Leserinnlegg

Victoria Larsen

18.08.2017 kl.20:23

Så flotte mål!

Daniel Olsen

19.08.2017 kl.21:03

Victoria Larsen: Ja ikke sant :D Ønsker deg en fortsatt god helg :D

Victoria Grøtting

20.08.2017 kl.01:19

Så fine mål! Lykke til med å nå alle sammen!:D

Daniel Olsen

20.08.2017 kl.12:50

Victoria Grøtting: Tusen takk! Ønsker deg en riktig god helg:D

Skriv et nytt Leserinnlegg

Daniel Olsen

Daniel Olsen

28, Bergen

En fantasi som lever sitt eget liv og observerer samfunnet med et skråblikk, ved hjelp av denne bloggen blir min lidenskap for skriving i alle mulige former vedlikeholdt. Mitt navn er Daniel Olsen og jeg drømmer om å bli forfatter.

Instagram

Kategorier

Arkiv