hits

3 år med verdens herligste

Velkommen tilbake

Denne historien begynner en desember kveld like ved Fjell Kirke, jeg er nettopp blitt singel og jeg har bestemt meg for å ta en alkoholfyldig kveld med min bestevenn på dette tidspunktet. Jeg møter opp og noen bokser senere har jeg funnet en jente som viser meg den oppmerksomheten jeg ønsker. Dette er ikke jenta jeg ender opp med å skrive om i dag, nei hun jeg skriver om i dag satt på andre siden av bordet og så snurt på meg og tenkte for seg selv: hvorfor kan ikke jeg få samme oppmerksomhet?

Et år går, der jeg er fast bestemt på at jeg skal bevare singel livet, samtidig som at jeg merker at jeg blir Neon grønn av sjalusi når denne jenta går med andre enn meg.

"Så spør om dere skal bli kjærester da!?" sa mine venner flere ganger.

"Nei jeg skal være singel til jeg er 30" svarte jeg.

Jeg smiler litt når jeg skriver dette, for jeg vet noe den yngre versjonen av meg ikke vet.


                                                                                                                Bilde: privat

Tusen takk for alt!

I dag er det over 3 år siden jeg spurte Tonje om hun ville bli min kjæreste, og det er gått over ett år siden jeg gikk ned på kne og spurte om vi skulle gifte oss og hun sa ja begge gangene. (duh!)  Nå kunne jeg brukt dette innlegget til og skrive alle de søteste ordene i ordboken og dekket helle nettsiden med poesi, men jeg velger heller og skrive oppriktig hva jeg føler for henne og alt hun har gjort for meg.

Takknemlighet er et stort ord, men det dekker ikke hva jeg føler for Tonje og hennes nærvær i mitt liv. Hun er fantastisk på alle mulige måter, en skjønnhet som gløder intenst, ikke bare hver gang hun smiler, men også når hun sover, ler og ja gråter. Hun har et hjerte som rommer kjærlighet til alt liv på denne jord, jeg er jaggu sikker på at hvis det finnes intelligent liv et annet sted i universet så har det nok plass i hennes hjerte det også. Omsorgen hun viser for sine nærmeste er bunnløs og sterkt som et sort hull, men i en direkte motsetning for et sort hull så slipper hun inn alt lys og håp.

Hun henter frem det beste i meg og forsterker det. Alle verdier som jeg har kan jeg dele med henne og jeg tørr og dumme meg ut foran henne. 3 år med denne skjønnheten er altfor lite, 300 år er nok også i det minste laget, jeg satser på 3.000 år. Til evigheten og forbi. (copyrightstrike!)

Trough heaven and hell, i'll stand by your side.

Jeg har aldri I mitt liv følt en så sterk visshet om at jeg skal være sammen med noen resten av livet, Det er som en knapp har blitt trykt inn og da det skjedde følte jeg at ingen eller ingenting kan overbevise meg om at forholdet mellom meg og henne må ta slutt, jeg mener dette fra bunnen av mitt hjerte:
Tonje, Jeg elsker deg.


Ingen Leserinlegg

Skriv et nytt Leserinnlegg

Daniel Olsen

Daniel Olsen

27, Bergen

Jeg heter Daniel Olsen er født i 1990 og har et ønske om å bli forfatter. Denne bloggen er stedet hvor jeg legger ut litt av hvert. Slå deg løs og utforsk min verden og min fantasi! Følg meg på Twitter

Instagram

Kategorier

Arkiv