hits

Den hvite døden

Velkommen tilbake!

Denne uken går mot slutten og jeg må skrive et siste innlegg til dere før jeg tar helg. Denne uken har det vært litt mange noveller, jeg håper de har falt i smak hos dere. På mandag så publiserer jeg del 2 av min raske guide til hvordan bli forfatter. Men før den tid er det heldigvis helg, og jeg tenker at jeg avslutter denne uken med en liten spenningsnovelle. 

Det anbefales at man bruker hodetelefoner også her, da lyden er litt lav. Jeg vil også advare mot at man ikke har det for høyt når man har hodetelefonene på også da det forkommer høye rop mot slutten av novellen. Jeg beklager virkelig at dette har skjedd. Jeg jobber kontinuerlig med å finne ut hvordan jeg kan gjøre dette bedre. 

Før jeg avslutter dette innlegget, på mandag tar jeg meg fri fra bloggingen, det er arbeiderenes dag og jeg velger og hedre våre forfedres kamp for et bedre arbeidsliv. Utover dette ønsker jeg dere en riktig god helg, som et plaster på såret kan det være at jeg kommer med et innlegg på Tirsdag? hvem vet! 

Fortell meg, Hvilken novelle likte du best? Jeg gleder meg til og lese dine tilbakemeldinger.

Du kan lese del 2 HER


#Youtube #novelle #Spenning #Togtur #Bergen #Advokat #Krim #mord #Drap

Ingen Leserinlegg

Skriv et nytt Leserinnlegg

Daniel Olsen

Daniel Olsen

27, Bergen

En fantasi som lever sitt eget liv og observerer samfunnet med et skråblikk, ved hjelp av denne bloggen blir min lidenskap for skriving i alle mulige former vedlikeholdt. Mitt navn er Daniel Olsen og jeg drømmer om å bli forfatter.

Instagram

Kategorier

Arkiv